Bilgi Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Bilgi Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Bilgi yarışmasında dereceye giren Selçuk Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri ödüllendirildi.

Yarışmada büyük başarı gösteren öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birer çeyrek altınla ödüllendirildi. Öğrencilere ayrıca Selçuk esnafı da çeşitli hediyeler verdi.
Bilgi yarışmasında başarı olan öğrenciler için Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu bahçesinde tören düzenlendi.

Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, okul müdürleri, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şimşek, "Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu zaten başarılı bir okulumuzdu. Bilgi yarışmasında da derece yapması bu başarının açık bir göstergesi oldu. Okulunu temsilen yarışmaya katılan 3 öğrenciyi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Bu öğrencilerin eğitimlerinde emeği geçen tüm öğretmenleri kutluyorum. Emekleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca ailelerini de tebrik ediyorum" dedi.

Okul Müdürü İlyas Kıroğlu da, "Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu bu yarışmaya ilçe birincisi olarak sürekli katıldı, ancak daha önceki yıllarda finale kalamamıştık. Bu yıl bunu başardık ve finali gördük. Puanımız ikincilik olmasına rağmen kurayla 3. olduk. Yarışmada okulumuzu finale kadar getirip bizi onurlandıran 3 öğrencimize, arkadaşlarını yalnız bırakmayan diğer öğrencilerimize, öğretmenlerimize, final yarışmasında İzmir'e kadar gelerek salonda bizi yalnız bırakmayan Milli Eğitim Müdürümüz Özer Baki Şişmek ve Şube Müdürümüz Hüseyin Çakal'a, final için öğrencilerimizin taşınmasında katkı yapan Belediyemize, çocuklarımızı hediyelerle onurlandıran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, esnaflarımıza teşekkür ediyor, öğrencilerin ailelerini kutluyor, öğrencilerimizin başarısının hayat boyu mutlu ve sağlıkla devam etmesini diliyorum" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile