Bilgi Yarismasinin Bölge Finalleri Salihli'de Yapildi

Bilgi Yarismasinin Bölge Finalleri Salihli'de Yapildi

Sehrim Benim Evim Manisa Projesi kapsaminda düzenlenen Bilgi Yarismasinin bölge finali Salihli’de yapildi

Ögrenciler, Ege Bölgesini, Manisa’yi ve Salihli’yi tanimalari, milli tarihimizi, milli kültürümüzü kavramalari, yasadiklari çevrenin tarihi, kültürel ve dogal zenginliklerinin farkina varmalari, sahip çikmalari, yarisma heyecani içerisinde kardeslik birlik ve beraberlik duygularinin pekismesi amaciyla Sehrim Benim Evim Manisa Projesi kapsaminda düzenlenen Bilgi Yarismasinin bölge finali Salihli’de yapildi.

Salihli, Demirci, Köprübasi ve Ahmetli ilçelerinden ilçe birincisi ortaokullarin katildigi yarismanin sonucunda; Salihli Rüstü Akbiyikoglu Ortaokulu birinci Ahmetli Alti Eylül Ortaokulu ikinci Demirci Ziya Gökalp Nurettin Kelem ve Köprübasi Imam Hatip Ortaokulu üçüncü oldu. Yarismada dereceye giren okullara hediyeleri Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Yenen, Sube Müdürü Hasan Karakus, Salihli Milli Egemenlik Ortaokulu Müdürü Muhammed Mustafa Demir ve Jüri Baskani Berat Durgut tarafindan verildi.

Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Yenen, ilçelerini temsilen yarismaya katilan tüm ögrencileri basarilarindan dolayi tebrik etti.

Jüri, sunucu ve teknik masada görevli ögretmenlere ve yarismaya ev sahipligi yapan Salihli Milli Egemenlik Ortaokulu Müdürlügüne emeklerinden dolayi tesekkür etti.

Bölge yarismasi birincisi olarak il finalinde Salihli’yi Salihli Rüstü Akbiyikoglu Ortaokulu temsil edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile