Bilgievi etüt merkezleri kazandırmaya devam ediyor

Hatay'ın Dörtyol ilçesi merkez ve beldelerde bulunan Bilgievi etüt merkezleri öğrencilerini güzide okullara yerleştirmeye devam ediyor. Bilgievi Müdür

Hatay'ın Dörtyol ilçesi merkez ve beldelerde bulunan Bilgievi etüt merkezleri öğrencilerini güzide okullara yerleştirmeye devam ediyor. Bilgievi Müdürü Bünyamin Özgüven'in verdiği bilgilere göre; bu yıl da öğrenciler Anadolu öğretmen liselerine, Anadolu liselerine ve sağlık meslek liselerine girmeye hak kazandı. Ayrıca 6 ve 7. sınıf SBS'de öğrenciler yüksek puan alarak başarılı oldu.

Özgüven, "Özellikle 6.sınıf öğrencimiz Fırat Temur 484 puan, Azim Okuma Salonu 7.Sınıf öğrencisi Gülbahar sağlık 478 puan ,Kuzuculu Okuma Salonu 6.sınıf öğrencisi, Bayram Derya 481 puan alarak en başarılı öğrencilerimiz oldu. 7.sınıf öğrencilerimizden 16'sı 400 ve üzeri puanlar aldı. 8.sınıf öğrencimiz Mustafa Aydın aldığı 445 puanla Süleyman Demirel Anadolu Lisesi'ne girerken Serbest Tamur 457 puanla sağlık meslek lisesine yerleşti." dedi.

Sınırlı imkanlarla öğrencilere dershane imkanı sağlayan Bilgievi ve diğer Etüt merkezlerinin 2010-2011 yılında da öğrencilere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Özgüven, bu müeseselere destek veren fedakar işadamlarını da teşekkür ettiklerini belirti.

Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu da başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile