Bilgisayar kursunu tamamlayan muhtarlar, sertifikalarını aldı

Suşehri Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu ile Suşehri Muhtarlar Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Bilgisayar Okur Yazarlığı Kursu'nda be

Suşehri Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu ile Suşehri Muhtarlar Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Bilgisayar Okur Yazarlığı Kursu'nda belge almaya hak kazanan muhtarlara sertifikaları verildi. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen sertifika törenine daire amirleri ve belge almaya hak kazanan muhtarlar katıldı.

Sertifika töreninde konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Öztürk, "Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde bugüne dek 1347 kişiyi eğittik. Okuryazarlık kurslarımız sayesinde çağın teknolojisini ve aletlerini herkesin öğrenebilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu doğrultuda Türkiye'de ilk defa hayata geçirilen bazı kursları bünyemizde vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Suşehri Muhtarlar Derneği ile ortaklaşa düzenlediğimiz bilgisayar okuryazarlığı kursu 8 gün içerisinde 32 saat süre ile tamamlandı. Kursumuzda başarılı olan 7 muhtarımız sertifika almaya hak kazandı. Kendilerini tebrik ediyorum." dedi.

Sertifika töreninde konuşan Suşehri Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Şahin ise şunları söyledi: "Amacımız tüm muhtarlarımızı çağın teknolojisiyle buluşturmak. Bu proje belki de Türkiye'de ilk defa tarafımızdan uygulanmaktadır. Gelecek öğretim yılından itibaren isteklilerden başlanarak diğer muhtarlarımıza da eğitim istiyoruz. Bu kursta emeği geçen herkese teşekkür ederim."

Muhtarlara yönelik açılan 'Bilgisayar Okur Yazarlığı Kursu'nda başarılı olan 7 muhtara sertifikaları programa katılan daire amirlerince takdim edildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile