Bilgiye Tepebasi Kent Enstitüsü Ile Kolay Ulasiliyor

Tepebasi Kent Enstitüsü ile Köy Enstitüleri’nin sosyal egitim anlayisini zamanin gelismis e-ögrenme teknolojileriyle harmanlayan Tepebasi Belediyesi tarafindan kullanima sunulan 7 ders içeriginden 3 bin 719 ögrenci yararlaniyor.

Tepebasi Belediyesi, kent halkina egitim firsatlari sunmak amaci ile hayata geçirdigi çalismalar ile örnek olmaya devam ederken, vatandaslara saglikli bir egitim alternatifi sunuyor. Vatandaslarin yeni seyler ögrenme ihtiyaçlarini karsilayan Tepebasi Kent Enstitüsü egitimleri, Tepebasi Belediyesi tarafindan Anadolu Üniversitesi destegiyle, ücretsiz olarak sunuluyor. Egitimler, teknolojiden sosyal medya kullanima, genel kültürden mesleki egitime kadar her türlü ögrenme ihtiyacina yanit verebilecek çesitlilige sahip. Tepebasi Kent Enstitüsü egitimlerini basariyla tamamlayan katilimcilarin performanslari, Anadolu Üniversitesi ve Eskisehir Tepebasi Belediyesi onayli bir katilim sertifikasi ile de belgelendiriliyor.

Egitimler 3 bin 719 katilimci ile sürüyor

Kayitlarin ve egitimlerin devam ettigi Tepebasi Kent Enstitüsü’nde toplam 7 ders içerigi kullanicilara sunuluyor. Ücretsiz olarak düzenlenen egitimlere vatandaslarin yogun ilgi gösterirken; girisimcilik, sosyal medya, finans okuryazarligi, gida güvenligi, etkili iletisim, müsteri iliskileri ve fotografçilik bransi olmak üzere egitimler 3 bin 719 kisinin katilimi ile devam ediyor. Derslerin içerikleri metin, ses, video, etkilesimli sorular, oyunlar ve benzeri medyalardan olusuyor.

"Köy Enstitüleri’nin ruhunu yasatiyoruz"

Tepebasi Kent Enstitüsü hakkinda bir degerlendirmede bulunan Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç, Köy Enstitüleri modelinden yola çikilarak projenin hayata geçirildigini ifade etti.

Baskan Ataç, “Tepebasi Belediyesi olarak hizmete sundugumuz Tepebasi Kent Enstitüsü ile amacimiz; Köy Enstitüleri’nin felsefesi, heyecan ve ruhunu vatandaslarimiza yasatmak. Ayni zamanda cumhuriyetin, aydinlanmanin atesini yeniden yakmak, ülkemizin gelecegine umut ve isik olabilmektir. Bilgiye ulasmanin, herkesin hakki olduguna inaniyoruz. Bu güzel çalismada emegi geçen tüm arkadaslarima ve ilgi gösteren vatandaslarimiza tesekkür ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile