Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 6. Bölge İstişare Toplantısı Batman’da Yapıldı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 6. Bölge İstişare Toplantısı Batman’da Yapıldı

Her yıl farklı bir ilde yapılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 6. Bölge İstişare Toplantısı’nın bu yıl ilk toplantısı Batman’da yapıldı.

Valilik toplantı salonunda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Batman İl Müdürü Mustafa Yöğrük'ün ev sahipliğinde yapılan toplantıya 12 ilin Bilim Sanayi ve Teknoloji il müdürünün yanı sıra Batman Üniversitesi, KOSGEB İl Müdürlüğü, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Diyarbakır Şubesi ve Diyarbakır Teknokent’ten temsilciler katıldı.

Açış konuşmasını yapan İl Müdürü Mustafa Yöğrük, katılımcılara ilgilerinden ötürü teşekkür etti. Yöğrük, toplantının amacının merkez ve taşra teşkilatları ile Bakanlığa bağlı ve ilgili kuruluşlar arasında koordinasyon sağlamak olduğunu belirterek, bu tür çalışmalar sonunda verimliliğinin geliştiğine dikkat çekti. Yöğrük, ilkini gerçekleştirdikleri istişare toplantısını Batman’da bir yıl boyunca 3 ayda bir olmak üzere toplam üç dönem olarak yapmaya devam edeceklerini ifade ederken, buradan çıkan öneri ve sonuçların toplantı bitiminde rapor halinde Bakanlığa sunulacağını kaydetti.

Toplantıya Batman, Mardin, Diyarbakır, Bingöl, Elazığ, Tunceli, Muş, Bitlis, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Van illerinin Bilim, Sanayi ve Teknoloji il müdürleri katıldı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile