Bilim Yunusemre'de Yaz Kurslari Basliyor

Bilim Yunusemre'de Yaz Kurslari Basliyor

Yunusemre Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bilim Yunusemre, bu yaz tatilinde de dopdolu bir program ile çocuklara eglenceli bir egitim programi hazirladi. Kurslar, 1 Temmuz’da baslayacak.

Bilim Yunusemre, yaz tatili süresince açacagi kurslarda çocuklar hem ögrenip hem de eglenecek. Açilacak kurslarda robotik kodlama, IKA yapimi, elektronik programlama, IHA yapimi ve drone yapimi gibi eglenceli ve ögretici etkinliklerle beraber oryantiring akil-zeka oyunlari ve doga kesifleri yer alacak. Program ile çocuklara bilimi sanatsal aktiviteler araciligiyla sevdirmek ve bilimsel düsünceyi asilamak amaçlanirken; ögrenciler sunulan farkli atölye seçeneklerinden kendilerinin ilgi ve becerilerine yönelik olanlari kesfedip, bilimin eglenceli yüzünü tanima sansi elde edebilecek. Ücretsiz olan kurslar 7 farkli atölyede farkli yas gruplarina özel olarak hazirlandi. 1, 2 ve 4 günlük ile uzun dönem (1 haftalik, 2 haftalik ve 4 haftalik) programlar olacak sekilde hazirlanan kurslar 1 Temmuz’da baslayacak.

Yaz kurslarina kayit yaptirmak isteyen veliler, https://t3kys.com/tr/program/reservationForm/1984/7174 linkinden kayit olabilecegi gibi detayli bilgiyi 444 62 09 numarali çagri merkezini arayarak ögrenebilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile