BILSEM'den Yil Sonu Senligi

BILSEM'den Yil Sonu Senligi

Zonguldak Prof. Dr. Saban Teoman Durali Bilim ve Sanat Merkezi’nin 2-4 Mayis 2024 tarihleri arasinda halka açik alanlarda düzenledigi etkinlikler, 2 Mayis 2024’te Engelsiz Yasam Merkezi’nde açilan resim sergisi ile basladi.

Sürrealizm (gerçeküstücülük) akimi etkisiyle çocuklarin hayal dünyalari yansittiklari resimlerden olusan sergi büyük ilgi gördü. Resim yetenek alani ögrencileri tarafindan hazirlanan bu serginin açilisina Zonguldak Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Cezmi Yalinkiliç ve esi Esin Yalinkiliç, Amele Birligi Baskani Veli Köktürk, Zonguldak Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Abdullah Turan, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Cemile Gül ve protokol üyeleri katildi.

Ayrica ayni günün aksami Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Salonu’nda müzik yetenek alani ögrencileri tarafindan müzik konseri gerçeklestirildi.

Ögrenci korosu tarafindan çocuk sarkilari ve türküler seslendirildi. Etkinlige Vali Yardimcisi Mehmet Türk ve ailesi, Gençlik ve Spor Il Müdürü Sayin Hakan Yüksel, okul müdürleri ve veliler katildi.

BILSEM Marsi’nin hep bir agizdan söylenmesiyle müzik dinletisi sona erdi.

Alisveris merkezinde düzenlenen sergide ise genel yetenek alanindaki tüm branslarda, ögrenciler sene içerisinde hazirladiklari projelerini sergileyecekler. Patent/Faydali Model/Tasarim Tescil Belgesi alan ürünler, TÜBITAK yarismalarinda ödül alan projeler, TEKNOFEST yarismalarina katilan elektrikli araç, otonom araç, dron, IHA-SIHA gibi çalismalarin ile yil boyunca ögrenciler tarafindan hazirlanan ürünler ziyaretçilere tanitilacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile