BIM'den Aldigi Çekirdek Posetinden Sigara Izmariti Çikti

BIM'den Aldigi Çekirdek Posetinden Sigara Izmariti Çikti

Malatya’da özel bir göz hastanesinde çalisan saglikçi, BIM’den aldigi çekirdek posetini eve getirdiginde sok oldu. Açilmamis posetin içerisinde içilmis sigara izmariti gören saglikçi, marketi ve firmadan hukuk yoluyla hesap sormaya hazirlaniyor.

Malatya’da özel bir göz hastanesinde çalisan Hazar Ülger, is çikisi arkadaslari ile birlikte Basharik Mahallesi’nde bulunan BIM subesine gitti. Burada çekirdek alan Ülger, eve geldiginde ise gözlerine inanamadi. Posetin içerisinde içilmis bir sigara izmariti gören Ülger, paketin üzerinde yazan üretici firmayi aradi. Ancak posette yazan firma yerine baska bir firmanin telefona çiktigini belirten Hazar Ülger, bu durum karsisinda da saskinligini gizleyemedi.

Basindan geçenleri anlatan Ülger, “BIM’de alisveris yaptik sonra çekirdek aldik arkadaslarimla. Eve geldik ve fark ettik ki içinde sigara izmariti var. Konuyla ilgili bir muhatap bulamadik. Firma da bize dönüs yapmadi. Sonrasinda bir video çekip bunu sosyal medya da paylastik. Kisa sürede milyon izlendi video. Birçok yorum yapildi benzeri sikayetlerle karsilasanlar tarafindan. Bu sikintili bir süreç. Ben de bir saglikçi olarak, bu izmariti atan, içen kisinin herhangi bir bulasici hastaligini olup olmadigini bilemiyoruz. Paketi hiçbir sekilde açmadik. Incelendiginde zaten bu görülecektir posetin orijinal kapali oldugu. Dava hazirliklarina basladik, kesinlikle bu ciddi bir konu” dedi.

Ödemeyi kredi karti ile yaptigini ve ekstrede bunun kesinlikle belli oldugunu da ifade eden Ülger, avukati araciligi ile konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarini da söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile