Bimeks‘ten Samsun‘a Dev Teknoloji Yatırımı

Türkiye‘de 20 şehirde 37 mağazası ve 475 çalışanıyla hizmet veren ülkenin ilk teknoloji marketi unvanına sahip Bimeks, Samsun‘un en büyük teknoloji mağazasını Makro AVM‘de açtı.

Bimeks‘in Samsun mağazasının açılışına; Vali Yardımcısı Taner Genç, Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Bimeks Samsun Franchise ortakları Fatih Bayraktar, Rüstem Yazıcı ile Samsunsporlu futbolcular kaptan Turgay, kaleci Ahmet, Ufuk ve Abdulaziz katıldı. Mağaza önünde uzun kuyruk oluşturan Samsunlular, açılış nedeniyle bazı ürünleri piyasa fiyatının çok altında alma imkanı buldu.

Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "Samsun mağazamız Bimeks‘in bugüne kadar açılan franchiseları arasında en büyük franchise mağazasıdır. Sahip olduğu büyüklükle bölgenin AVM içindeki en büyük teknoloji mağazası olan Bimeks, Samsunluların tüm teknoloji ihtiyacını karşılayacak çeşitliliğe sahiptir" dedi.

Bimeks Samsun mağazasının Samsun‘un en çok çeşit bulunduran ve en büyük mağazası olduğunu belirten Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, "Samsun‘a çok geç kalmış bir yatırım. Samsun büyük bir metropol. Yaklaşık 2 milyon liralık bir yatırım yaptık ve bu 37. mağazamız. Kendi mağazalarımız dışında 1 senedir franchise sistemi ile çalışıyoruz. Şu ana kadar açtığımız en büyük franchise mağazamız burası. 2011 yılının sonunda 50 mağazayı geçmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

Samsunluların büyük ilgi gösterdiği açılışta, özellikle indirimli ürünler kapış kapış satıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile