Bin 700 Çocuk, 8 Farkli Bransta Egitim Aliyor

Bin 700 Çocuk, 8 Farkli Bransta Egitim Aliyor

Basiskele’de yaz tatilini eglenceli ve verimli geçirmek isteyenlere yönelik açilan yaz spor okullarinda yaklasik bin 700 çocuk ve genç, 8 farkli bransta egitim aliyor.

Basiskele’de 4-16 yas araligindaki çocuklar için ücretsiz olarak bu yaz 4’üncüsü düzenlenen yaz spor okullari devam ediyor. Basvurular sonrasi yaklasik bin 700 ögrenci ücretsiz yaz spor okullarinda karate, yüzme, cimnastik, satranç, masa tenisi, basketbol, voleybol ve güres branslarinda egitim aliyor. Uzman egitimler ile keyifli spor aktivitelerine katilan çocuklar, yaz tatilini dolu dolu geçirmenin mutlulugunu yasiyor. Verilen egitimlerden gelecegin sporcularinin aileleri de büyük bir memnuniyet duyuyor.

Basiskele Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen ve gelecegin yetenekli sporcularinin da kesfedilmesini saglayacak Basiskele Belediyesi Yaz Spor Okullari’nda 8 farkli spor bransinda egitimler veriliyor. Basiskele Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Okullari’nda verilen spor branslari ve yas araliklari söyle: "Karate, 7-13 yas. Yüzme, 5-16 yas. Cimnastik, 4-7 yas. Satranç, 5-16 yas. Masa Tenisi, 8-13 yas. Basketbol, 7-16 yas. Voleybol, 7-16 yas. Güres, 8-13 yas."

Saglikli ve eglenceli bir yaz dönemi geçirecek olan Basiskele’nin sansli çocuklari, 31 Agustos 2024 tarihine kadar sevdikleri sporu doyasiya yapacaklar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile