Bin yıl sürecek dedikleri 28 Şubat'ın izleri yeni yeni siliniyor

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, ''Bin yıl sürecek dedikleri 28 Şubat'ın izleri yeni yeni siliniyor, yanlışlardan da dönülüyor'' dedi.

AK Parti İl Başkanı Köse, Muratpaşa İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen, ilçe delegeleri ve yönetimi bir araya getiren kahvaltıya katıldı.

Kahvaltıda yaptığı konuşmada delegelerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Köse, ''Yaşadığımız kente, Türkiye'ye en iyi hizmeti nasıl verebiliriz diye dertlenen teşkilatlarımızı yeni açılımlarla geliştirmenin sevinci içindeyiz. İlçe Başkanımızın bölge çalışması, delegelerimiz ve mahalle temsilcilerimiz ile birlik ve beraberlik içinde hareket ediyor olması, sinerjimizi daha da artırıyor'' dedi.

Muhalefet partilerinin Meclis'te ve sokaklarda milletin kafasını karıştırmaya yönelik eylemlerde bulunduğunu savunan Köse, ''Bin yıl sürecek dedikleri 28 Şubat'ın izleri yeni yeni siliniyor, yanlışlardan da dönülüyor. Eğitim sistemi ile ilgili yasa Meclis'te oylandı. Bu yasayla eğitimde önemli gelişmeleri göreceğimize, bu sistemin bizi daha ileri noktaya taşıyacağına inanıyorum'' diye konuştu.

AK Parti teşkilatlarının vizyon çalışmalarıyla milletin teveccühünü kazandığını belirten Köse, şöyle devam etti:

''Hedef ve nihai noktaya ulaşmanın adı vizyon çalışmasıdır. Vizyonu olmayan ve vizyonu belirlenmeyen hiçbir teşkilat başarılı olamaz. AK Parti bu bağlamda başarı sağlamış, üstelik kuruluşunun hemen ardından vizyon gerçekleşmesi yapabilmiş yegane siyasi partidir. Teşkilat ve teşkilatçı yapısı ile başarılı çalışmalara imza atmaktadır.''

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Ali Kıvrak ise ilçe yönetimi ve delegeleri buluşturmak için kahvaltılı toplantılar düzenlediklerini anlattı. Partinin tüm unsurlarıyla birlik ve beraberlik içinde hareket etmek için kaynaşma ortamı sağlamaya çalıştıklarını kaydeden Kıvrak, bütünlük içinde olunduğu takdirde başarılmayacak hiçbir şey olmadığını söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile