Binali Yıldırım: Bahçeli tabanın sesine kulak vermedi

Binali Yıldırım: Bahçeli tabanın sesine kulak vermedi

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili adayı Binali Yıldırım canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

NTV'ye özel röportaj veren Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili adayı Binali Yıldırım MHP'nin AK Parti'yle koalisyon yapmadığı için tabanını hayal kırıklığına uğrattığını söyledi. Yıldırım bu durumun seçimlerde sandığa yansıyacağını iddia etti.

Koalisyon sürecinde MHP'nin en baştan koalisyon kurma teklifini reddettiğini söyleyen Binali Yıldırım şunları söyledi;

BAHÇELİ SORUMLULUK ALMAK İSTEMEDİ BU DA SANDIĞA YANSIYACAK

Ülkücü kardeşlerimizin ve MHP'ye oy veren geniş tabanın 'MHP ile AK Parti mutlaka hükümet kurmalıdır' demelerine rağmen tabanın sesine kulak verilmedi ve o kapıyı genel başkan başta olmak üzere kapattılar. Ben bu yüzden MHP tabanının hayal kırıklığı içinde olduğunu düşünüyorum. Çünkü; MHP ile AK Parti sorunlara çözüm açısından birbirine en yakın iki partidir. MHP ile AK Parti'nin söylemleri arasında pek farklılık yok. Ama sayın Bahçeli sorumluluk almak istemedi ve bu kapıyı kapattı. Bunun sonuçları 1 Kasım seçimlerinde sandığa yansıyacak diye düşünüyorum.

CHP İZMİR'İN KAN KAYBETMESİNE NEDEN OLDU

İzmir'e yapılan hizmetleri CHP'li adayların görmediğini fakat İzmirli'nin gördüğünü söyleyen Binali Yıldırım, 'CHP algı yönetimiyle bazı değerleri seçim malzemesi olarak kullanarak İzmir'in kan kaybetmesine sebep oldu' dedi.





Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile