Binanin Çatisinda Patlama Açiklamasi Patlama Sonrasi Çati Alev Topuna Döndü

Binanin Çatisinda Patlama Açiklamasi Patlama Sonrasi Çati Alev Topuna Döndü

Karabük’te 4 katli bir binanin çatisinda patlama meydana geldi. Patlamasi sonrasinda yangin çikti. Alevlerin tüm çatiyi sardigi yangina itfaiye ekipleri müdahale etti.

Olay, kentsel dönüsümdeki Soguksu Mahallesi Oguzlar Caddesi üzerinde bulunan 4 katli apartmanin çati katinda yasandi. Iddiaya göre, çati katinda kurulu bulunan GSM vericisinde meydana gelen patlama sonrasi yangin çikti. Sesi duyan bina sakinleri, çatinin alev aldigini görünce durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen 3 itfaiye araci ve ekiplerin müdahalesi ile alevler kisa sürede söndürdü. Binanin karsisinda bulunan ilkokulun ögrencileri ise alevleri ve çalismalari tel örgülerin ardindan merakli gözlerle izledi.

Bina sakinlerinden Yeter Deniz, "Gümleme diye bir ses geldi. Nerden geldi diye bakarken çatinin yandigini gördüm. Hemen itfaiyeye bilgi verdik. Çatida verici vardi. Ondan mi oldu tam bilmiyorum. Ben evde yatiyordum, gümleme sesine uyandim. Baktim alev alinca hemen evden çiktik. Binada sadece sahipleri olarak iki aile kaliyordu” dedi.

Yanginla ilgili inceleme baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile