Binbasi Erkan Özgür Görevine Basladi

Binbasi Erkan Özgür Görevine Basladi

Binbasi Mehmet Demir’in Diyarbakir’in Sur ilçesine tayin olmasinin ardindan Kumluca Ilçe Jandarma Bölük Komutanligi görevine Binbasi Erkan Özgür getirildi.

Diyarbakir’in Kulp ilçesinde görevli olan ve Kumluca’ya tayin olan Kumluca Ilçe Jandarma Bölük Komutanligi görevine getirilen Binbasi Erkan Özgür görevine basladi.

Meslek hayati boyunca ülkenin farkli bölgelerinde görev yaptigini belirten Binbasi Erkan Özgür, “Diyarbakir ilimizin Kulp ilçesinde görevliyken Kumluca ilçemize tayin oldum. Nüfus bakimindan küçük bir ilçe olarak bildigim Kumluca’da ekonomik ve sosyal bir hareketlilik var. Simdiye kadar görev yaptigim tüm bölgelerde oldugu gibi Kumluca’da da görevimi en iyi sekilde yapmak, devletimize ve milletimize hizmet etmek istiyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile