Bingöl’de Hekimler Hastalarla Buluştu

Bingöl’de Hekimler Hastalarla Buluştu

Bingöl’ün Genç İlçe Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından hekim, hasta ve hasta yakınlarının bir araya geldiği 'Genç Sağlık Günleri' etkinliği devam ediyor.

3 gün süren ve yoğun katılımla gerçekleşen etkinliğin oldukça verimli geçtiğini belirten Genç Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsa Altın, etkinliği her yıl düzenli olarak yapmayı planladıklarını belirtti.

Hekim, hasta ve hasta yakınlarının bir araya geldiği etkinlik hakkında bilgiler aktaran Başhekim Altın, “Genç Kaymakamlığı’nın ‘Farkında ol, değiştir’ projesi kapsamında başhekimlik olarak ne yapabiliriz diye düşündük ve böylesi bir etkinliği düzenlemeye karar verdik. Genç Kaymakamlığı ve Genç Belediye Başkanlığı’nın etkinliğimize verdikleri maddi ve manevi destekler sayesinde etkinliğimiz oldukça yoğun geçti. Etkinliklerimizde bir taraftan vatandaşlarımıza bilgilendirme seminerleri verirken, bir diğer taraftan da sosyal ve sportif faaliyetlere katılımlarını sağladık. Genç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda yaklaşık 500 hasta ve hasta yakınına hem diyabet hem de gebelik konularında verilen sunumların yanı sıra yine genç ve yetişkinlerden oluşan vatandaşlarımızla ‘Dışarı Çık Diyabet İçin Yürü’ adı altında bir sağlık yürüyüşü düzenlendik. Sağlık yürüyüşümüzde Genç Kaymakamlığı ve Genç Belediyesi’nin katkıları ile yaptırılan tişört ve şapkaları vatandaşlarımıza dağıttık” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile