Bingöl'de 'Huzur'Toplantıları

Bingöl'de 'Huzur'Toplantıları

Bingöl'ün daha güvenli bir kent haline getirilmesi ve güvenlik kaygısından uzak bir çevre oluşturulabilmesi amacıyla "Huzur" toplantılarının yapılmasına başlandı.

Bingöl Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Bingöl'ün daha güvenli bir kent haline getirilmesi amacıyla yapılması planlanan "Huzur" toplantılarının ilkinin Bingöl'deki mahalle muhtarlarıyla yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, Polis Evi'nde düzenlenen ve Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk ve Mahalle muhtarlarının katılımıyla yapılan ilk "Huzur" toplantısında, önümüzdeki süreç içerisinde güvenlik hizmetlerinin daha etkin şekilde sunulabilmesi için yapılacak toplantılara vatandaşların katılımının sağlanmasının kararlaştırıldığı kaydedildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yapılacak toplantılarda, toplantıların yol ve yöntemlerini tespit etmek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak, koordinasyon ve işbirliğini arttırmak, güvenlik hizmetleri açısından vatandaşlara kaliteli yaşam alanı sunmak, insan odaklı çalışma anlayışı içerisinde sorunların çözümünde toplumun tüm bireyleri ile ortak çalışmalar yapılmaya devam edilecek."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile