Bingöl'de Kentsel Dönüşüm Projesi

Bingöl Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi'nin uygulandığı alanda yer alan belediye hizmet binasının yıkım işi ihalesi yapıldı.

Belediyede gerçekleşen, ekonomik değer ifade eden malzeme karşılığı yıkımı yaptırılacak Bingöl Belediyesi Hizmet Binası'nın yıkım işi ihalesine 4 firma katıldı.

Bingöl Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda yapılan ve 4 firmanın katıldığı ihaleyi 70 bin lira ile Cesur İnşaat ve Yıkım firması kazandı. İhaleyi alan firma, bedelsiz yıkımın yanı sıra belediyeye 70 bin lira ödeyecek.

Belediye Başkanı Serdar Atalay, ihalenin ardından yaptığı konuşmada, hizmet binasının kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıktıracaklarını belirterek, şunları söyledi:

'Bugün de bunun ihalesini gerçekleştirdik. Kısa sürede hizmet binasını yıkıp, yapılacak blokların önünü açacağız. Belediye hizmetlerimizi de şehir merkezinde kiraladığımız yeni binada ve diğer birimlerimizde devam ettireceğiz. İnşaallah Bingöl, bu proje kapsamında yeni bir hizmet binasına kavuşmuş olacak. Çok modern bir binada halkımıza bu hizmetler sunulmuş olacak.'

Hizmet binasının yıktırılması nedeniyle belediye hizmetlerinin geçici olarak Yenişehir Mahallesi Kutluay sokakta kiralanan binada devam edileceğini belirten Atalay, 'Kiraladığımız binada, vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz' dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile