Bingöl'de Kurum Çalisanlari, Ögrenciler Için Forma Terletti

Bingöl'de Kurum Çalisanlari, Ögrenciler Için Forma Terletti

Bingöl’de kurumlar arasi düzenlenen futbol turnuvasinda elde edilen gelir, üniversite okuyan ögrencilere burs olarak dagitilacak.

Bingöl’de faaliyet gösteren Tavz Kültür Sanat ve Kalkinma Dernegi (Tavz-Der) ihtiyaç sahibi ögrencilere burs verebilmek için valiliginin de destegini alarak kurumlar arasi futbol turnuvasi düzenledi.

24 kurumun katildigi futbol turnuvasi, Il Milli Egitim Müdürlügü ve Il Özel Idaresi arasinda oynanan final maçi ile son buldu. Bir ay süren turnuva sonunda kurumlar ve sponsorlardan toplanan yaklasik 80 bin TL ise Sosyal Yardimlasma Vakfi tarafindan belirlenen ve degisik illerde egitimlerini devam ettiren üniversite ögrencilerine burs olarak dagitilacak.

Turnuva sonrasi açiklamalarda bulunan Tavz-Der Baskani Yilmaz Araç, “Tavz- Der bugüne kadar birçok ilke imza atarak birçok projede yer almistir. Bu turnuvada onlardan bir tanesidir. Etkinligimizin asil amaci, üniversite egitimi gören ögrencilerimize burs saglamakti. Bu noktada ihtiyaç sahibi ögrencilerimizi Sosyal Yardimlasma Vakfimiz araciligiyla tespit edip bu organizasyondan elde ettigimiz geliri bu ihtiyaç sahibi ögrencilerimize dagitacagiz. Turnuvaya yaklasik 24 kurumumuz katildi.

Bu turnuvadan da yaklasik 80 bin TL gelir elde ettik. Insallah elde ettigimiz bu parayi da üniversite ögrencilerimiz arasinda paylastiracagiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile