Bingöl'de 'Mahalle Buluşmaları' Toplantısı

Bingöl Valiliği'nce başlatılan "Mahalle Buluşmaları" toplantısının ikincisi gerçekleşti.

Bingöl Merkez İnönü Mahallesi Taziye Evi'nde gerçekleşen toplantıya, Bingöl Valisi Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Jandarma Komutanı Albay Vedat Çolak, kurum müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Mantı, toplantılardaki amacın, iyi niyet, saygı, sevgi ve hoşgörü kuralları çerçevesinde birbirilerini anlayıp, dinlemek olduğunu söyledi.

Vali Mantı, şöyle konuştu:

"Bu toplantılarda, birbirimizi, dinlemek, anlamak, varsa bazı problemlerimizi yüz yüze çözmek, karşılıklı saygı, sevgi ve muhabbet çerçevesinde yapabileceklerimizi hızlandırarak yapabilmek, başlatılan yatırımlar varsa bunları konuşmak, güzel şeyler varsa teşekkür etmek, eksiklikler ve aksaklıklar varsa birbirimizi ikaz etmek, uyarmak maksadıyla bir araya geliyoruz. Mesai arkadaşlarımızın hepsi iyi niyetli, kötü niyetli bir tane dahi arkadaşımız yok. Vatandaşımız da iyi niyetli. Karşılıklı iyi niyet çerçevesinde birbirimizi anlayarak, dinleyerek bir takım şeyleri çözeceğiz. İyi şeylere teşekkür edeceğiz, teşekkür etmeyi bilelim, nimet külfete tabidir. Bazı şeylere teşekkür edersek, bu işlerin arkası da gelir."

Belediye Başkanı Barakazi ise mahallede yaşanan cami sıkıntısını, Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi kapsamında gidereceklerini söyledi.

Terminal binası ile ilgili de bir takım sıkıntıların olduğunu ve sıkıntıların da çözüldüğünü ifade eden Barakazi, kasım ayı ortalarına kadar terminal binasının hizmete gireceğini bildirdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile