Bingöl'de Mahalle Buluşmaları Toplantısı

Bingöl Valiliği ile Bingöl Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen mahalle buluşmaları toplantısı, Mirzan Mahallesinde devam etti.

Mahalle sakinleri ve kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Vali Ali Mantı, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

"Eğer biz birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, kaynaşmamızı ve dayanışmamızı kucaklayıcı bir şekilde yaparsak, ne içeride ne de dışarıda bu ülkeye zarar verebilecek, ülkeyi sıkıntıya düşürebilecek bir güç bu fırsatı bulamayacaktır." diyen Mantı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Birbirimizi sevmek zorundayız, çünkü hepimiz insanız. İnsanlar, sadece ve sadece sevgiyle ayakta kalır ve yaşarlar. Güven her türlü hastalıkların da ilacıdır. Her zaman bir araya gelerek, konuşma ve birbirimizi tanıma fırsatımız olmuyor. Bu tür toplantılar ve mahalle buluşmaları sayesinde bir araya geliyoruz, sıkıntılarımızı, sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi konuşarak, tartışarak halletmeye çalışıyoruz."

Belediye Başkanı Yücel Barakazi ise Bingöl'ün en güzel mahallerinden biri olan Mirzan Mahallesine, altyapı ve üstyapı dahil olmak üzere, birçok yatırım yaptıklarını söyledi.

Barakazi, "İmarda yol geçen ancak yol vasfı olmayan yerleri kilitli parke taşları ile döşedik ve yeni yollar açtık. Mahallede açık halde bulunan ve çevreye kötü kokular yayan dereyi kapattık. Mahallede gördüğümüz birçok sorunu giderdik, bundan sonra da gidermeye devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Toplantıda, mahalle sakinleri de sorunlarını dile getirerek, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile