Bingöl'den Antalya'daki Yanginlara Is Makinesi Destegi

Bingöl'den Antalya'daki Yanginlara Is Makinesi Destegi

Bingöl Belediyesi bünyesindeki bir itfaiye ile Il Özel Idaresi bünyesinde is makinesi, Antalya’daki yanginlara destek olmak amaciyla yola çikti.

Birkaç gündür Antalya’da baslayan ve henüz kontrol altina alinamayan yangina müdahale çalismalari sürüyor. Yangina müdahale için bölgeye çevre illerden destek gönderilirken, bir destek de Valilik Il Özel Idare ve Bingöl Belediyesi’nden geldi. Il Özel Idareye ait bir is makinesi ile Bingöl Belediyesi’ne ait bir itfaiye araci Antalya’daki yangina müdahale etmek amaciyla yola çikti. Araçlarin ve 5 personelle birlikte yola çiktigini söyleyen Belediye Baskani Erdal Arikan, ihtiyaç duyulmasi halinde desteklere devam edeceklerini belirtti.

IHA muhabirine açiklamalarda bulunan Baskan Arikan, “Valimiz ile birlikte bu karari aldik ve is makinesi ile bir itfaiye araci Antalya’ya gitmek üzere yola çikti. Tabi oradaki kriz merkezleri araçlarin nerede çalisacagini belirleyecek. Biz Bingöl olarak ihtiyaç duyulmasi halinde desteklerimize devam edecegiz. Allah ülkemizi ve milletimizi felaketlerden korusun insallah” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile