Bingöl Gençlik Ve Spor Il Müdürlügü, 'Sesimin Yankisi Ses Yarismasi' Düzenliyor

Bingöl Gençlik Ve Spor Il Müdürlügü, 'Sesimin Yankisi Ses Yarismasi' Düzenliyor

Bingöl Gençlik ve Spor Il Müdürlügü, gençlerin istek ve taleplerini dikkate alarak Türk halk müzigi, Türk sanat müzigi ve Zazaca klamlari içeren "Sesimin Yankisi Ses Yarismasi" düzenleyeceklerini ve basvurularin basladigini duyurdu.

Bingöl Gençlik ve Spor Il Müdürlügünden yapilan duyuruda, ’’Gençlerimizin istek ve talepleri dogrultusunda Türk halk müzigi, Türk sanat müzigi ve Zazaca klam kategorilerinde Sesimin Yankisi Ses Yarismasi düzenlenerek, bölgedeki kültürel mirasi ve müzigi korumak, geleneksel müzik formlarinin gelecek nesillere aktarilmasi ve yasatilmasini saglamayi hedeflemektedir. Sesimin Yankisi, müzigin birlestirici etkisiyle toplumsal farkindaligi artirmak. Yarismaya katilan bireyler arasinda etkilesim ve dayanisma olusturarak, müzigin insanlar arasindaki köprüleri güçlendirmesini ve toplumun birbirine daha yakin hissetmesini amaçlamaktadir" denildi.

Basvuru hakkinda da su bilgilere yer verildi:

’’15 yasindan küçük, 29 yasindan büyük olamaz. Basvurular 20 Nisan 2024 Cumartesi gününde baslayacak olup 30 Nisan 2024 Sali günü sona erecektir. Basvuru formu doldurularak bingol.gm@gsb.gov.tr e-posta adresine gönderilebilir. Gençlik ve Spor Il Müdürlügümüze bagli il ve ilçelerdeki Gençlik Merkezlerimizden veya Ilçe Müdürlüklerimizden bilgi alabilirsiniz.’’
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile