Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Sarı'dan, Öğretmenlere Moral ve Motivasyon Ziyareti

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, 'Başarıda Hedef 12 İçin 12 Adım' projesi kapsamında köy okullarında görev yapan öğretmenlere moral vermek ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla ziyarette bulundu.

Sarı, Şube Müdürü Ömer Abdulaziz Döger ile birlikte Solhan ilçesine bağlı Mutluca Köyü İlkokulu, Hazarşah Yeni Yerleşim ilkokulu ve Çavuşlar Yeni Yerleşim İlkokulunu ziyaret etti.
Yapılan ziyaretlerde okul idareci ve öğretmenleriyle görüşen Sarı, öğretmenlerin moral ve motivasyonlarını önemsediğini belirterek, projelerin başarıya kavuşmasında okul müdürleri ile öğretmenlerin rolünün büyük olduğunu kaydetti.

Bingöl'ün başarı ivmesinin, geçen seneyle kıyaslandığında yukarı doğru çıktığını memnuniyetle ifade etmek istediklerini dile getiren Sarı, şöyle konuştu:
"Eğitimde ileriye gittiğimizi memnuniyetle belirtmek istiyorum. Göreve geldiğim günden bu güne önem verdiğim şeylerin başında birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak, hep birlikte en iyiye ulaşmak oldu. Biz, takım ruhuyla, ekip ruhuyla çalışıyor, sizlerin destekleriyle başarıyoruz. Takım ruhuyla hareket ettikçe başaramayacağımız hiçbir konu yoktur. Onun için bugüne kadar olan birlikteliğimizin bundan sonra da aynı ekip havası içerisinde davam ettirmeyi temenni ediyorum. Bugüne kadar eğitim öğretim için değişik projeleri hayata geçirdik. Bu projelerin hayata geçmesinde siz öğretmenlerimizin büyük desteği emeği oldu."
Sarı, işlerinin sadece öğretim, asıl işlerinin eğitim, yarınlara bedenen, ruhen, sağlıklı bireyler yetiştirmek olduğunu ve bu amaç için herkesin başarılı çalışmalarda bulunduğunu belirtti.


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile