Bingöl Milli Egitim Müdürü Halil Yücel Destekleme Kurslarinda Incelemelerde Bulundu

Bingöl Milli Egitim Müdürü Halil Yücel Destekleme Kurslarinda Incelemelerde Bulundu

Bingöl Il Milli Egitim Müdürü Halil Yücel, yaz okullari çerçevesinde Çukurca Yeni Yerlesim Ilkokulunda devam eden matematik ve Ingilizce destekleme ve yetistirme kurslarini ziyaret etti.

Il Milli Egitim Müdürü Halil Yücel, Yaz okullari çerçevesinde Çukurca Yeni Yerlesim Ilkokulunda devam eden matematik ve Ingilizce destekleme ve yetistirme kurslarini ziyaret ederek, yürütülen çalismalari yerinde inceledi. Siniflari ziyaret ederek ögrenciler ile bir araya gelen Yücel, ögrencilere yaz tatilinde bol bol kitap okumalari tavsiyesinde bulunarak, ögrencilere hikaye kitaplari hediye etti.

Milli Egitim Bakani Mahmut Özer’in talimatlari dogrultusunda her yerde olmaya çalistiklarina isaret eden Yücel, söyle konustu:

"Okullari ziyaretimizde dikkatimizi çeken, basarili arkadaslarimiz oluyor. Çukurca Yeni Yerlesim Ilkokulumuz da bunlardan biri. Erhan hocamiz yaz ayinda kimisi tatil yaparken kendisi burada büyük bir özveriyle güzel çalismalara imza atiyor. Dolayisiyla buna kayitsiz kalamayiz. Hem ödüllendirmek hem de bu basariyi desteklemek lazim. Köy okullari ile merkezdeki okullarin imkanlari ve firsatlarini birbirine yakinlastirmak için ögretmenler çok önemli rol oynuyor. Çocuklarimizdaki isiltiyi görüyoruz, gelecek adina da umutluyuz. Bu anlamda ders sirasinda kendi yazdigi siir ve sarkilari darbuka esligince seslendirerek matematik ve Ingilizce dersini eglenceli hale getiren, is kiyafetlerini giyerek ve fötr sapkasini takarak otlari biçen ögretmenimiz Erhan Köçer’i yaptigi çalismalardan dolayi tebrik ediyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile