Binlerce Denizlili Asure Hayrinda Bulustu

Binlerce Denizlili Asure Hayrinda Bulustu

Denizli’nin merkezi noktalarindan olan Bayramyeri Meydani’nda gerçeklestirilen asure hayrinda binlerce kisiyi bir araya getirdi. Kizilay öncülügünde düzenlenen etkinlige katilan bazi vatandaslar, alanda sürekli göre yapan tirda kan bagisinda bulundu.



Denizli’de, Türk Kizilay Denizli Subesi Muharrem ayi vesilesiyle Bayramyeri Meydani’nda vatandaslara asure ikraminda bulundu. Bes bin kisilik hazirlanan asure hayrina Denizli Ticaret Odasi Baskani Ugur Erdogan, Denizli Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ömer Faruk Özer, Pamukkale Belediye Baskan Yardimcisi Gamze Sevgi, Serhat Akbulut, STK temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.

Etkinlige katilan bazi vatandaslardan bazilari, meydanda sürekli olarak görev yapan tirda kan bagisinda bulundu.

Etkinlige gösterilen ilgiye tesekkür eden Kizilay Sube Baskani Osman Yücelis, “Bereket mevsiminde sofralarimizi hemserilerimizin dayanisma ve paylasma duygusuyla zenginlestiriyoruz. Özü, sevgi ve birlik olan bolluk ve bereketin simgesi bu kiymetli davetimize istirak eden herkese tesekkür ediyoruz. Asure Paylasmaktir” dedi.



“Sorumluluklarimizin farkindayiz”

Vatandaslarin büyük ilgisiyle karsilastiklarini belirten Yücelis; “Asure hayrinin Anadolu kültüründeki yeri farklidir. Bu yil ilkini düzenledigimiz asure hayrina vatandaslarimizin yogun ilgisi oldu. Gelecek yillarda da devam etmeyi ve bu etkinligi geleneksellestirmeyi hedefliyoruz. Katilim gösteren herkese ve tüm hayirseverlerimize tesekkür ediyoruz. Allah kabul etsin. Kizilay olarak yardima muhtaç vatandaslarimiza ulasmanin yani sira kültürümüzü, geleneklerimizi ve degerlerimizi yasatma konusunda da çesitli faaliyetler yürütüyoruz. Toplumun tüm kesimlerine dokunmak, onlarin beklentilerine dönük adimlar atmak süphesiz üzerimizde tasidigimiz bu ulvi sorumlulugun bir geregidir. Kizilay ailesi olarak tüm arkadaslarimiz ile birlikte bu hizmet yolculugumuzda gayretimizi sergilemeye, fedakarca emek harcamaya kararliyiz. Bu organizasyonda emegi geçenlere ve katilim gösteren herkese sükranlarimizi iletiyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile