Binlerce Genç, Geleneksel Spor Organizasyonlarinda Bulustu

Binlerce Genç, Geleneksel Spor Organizasyonlarinda Bulustu

Sehitkamil Belediyesi tarafindan 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kutlama etkinlikleri çerçevesinde 5 farkli bransta organize edilen Geleneksel Gençlik Kupasi Spor Etkinlikleri, genç yastaki binlerce ögrencinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Sehitkamil Belediyesi, Gaziantep Il Milli Egitim Müdürlügü ve Gaziantep Gençlik ve Spor Il Müdürlügü is birligiyle 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 5. Geleneksel Futbol Gençlik Kupasi 9 farkli liseden 180 genç kramponun katilimiyla gerçeklestirildi.

Tribünlerde büyük coskuya sahne olan 11. Geleneksel Ata Yüzme Senlikleri’nde, müsabakalarda 12 farkli kulüpten 225 sporcu kulaç atti. 45. Geleneksel Satranç Gençlik Kupasi Turnuvasi’nda ise açik kategoride maksimum reytingi en yüksek 100 sporcu hamle yapti. 3. Geleneksel Paintball Gençlik Kupasi’nda, 12 okuldan 120 ögrenci eglence dolu turnuvada mücadele etti. Potada tatli rekabete sahne olan 3. Geleneksel 3x3 Basketbol Gençlik Kupasi, 8 kategoride 247 ögrencinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Mayis ayi boyunca bayram coskusunun yasandigi bir diger adres ise Sehitkamil Belediyesi Gençlik Kampi oldu. Gençler Dogada Bulusuyor Projesi çerçevesinde ise 2 bin 500 liseli ve üniversiteli ögrenci heyecan ve macera dolu etkinliklerde bir araya geldi.

Dogada, yesil sahada, parkede, kulvarlarda ve akilli hamlelerin yapildigi tahtalarda centilmence gerçeklestirilen mücadeleler esnasinda tribünlerde ise ay-yildizli cosku yasandi. Organizasyonlarda dereceye giren takimlar ve sporcu ögrenciler, Sehitkamil Belediyesi tarafindan branslara özgü sportif malzemelerle ödüllendirildi.

“Gençlerimizi her platformda destekliyoruz”

19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize edilen Geleneksel Gençlik Kupalari Spor Müsabakalarinin ardindan degerlendirme bulunan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, gençlere her platformda büyük destek verdiklerini belirtti.

Baskan Fadiloglu, “Egitimden bilime, kültürden sanata, spordan sosyal etkinliklere kadar faaliyet gösterdigimiz her platformda gençlerimizi desteklemeye, yarinlara güçlü bir sekilde hazirlanmalarina destek oluyoruz. 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kutlama etkinlikleri çerçevesinde 5 farkli bransta gerçeklestirdigimiz Geleneksel Gençlik Kupasi Spor Etkinlikleri süresi boyunca her günü dolu dolu yasadik. Organizasyonlarda binlerce ögrencimiz, centilmence mücadele ettiler. Basketbol, doga sporlari, futbol, satranç, yüzme branslarinda kurumlar arasi is birligi ile düzenledigimiz etkinliklere katilan tüm okullarimiz, degerli ögrencilerimizi yürekten kutluyorum. Desteklerden dolayi federasyonlarimiza, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’ne ve Il Milli Egitim Müdürlügü’ne tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile