Bip Bir Gecede Aktif Kullanici Sayisini Ikiye Katladi

Dün yasanan global uygulamalardaki kesintilerin ardindan milyonlar güvenli ve kesintisiz hizmet sunan BiP'i tercih etti, BiP sadece bir gecede aktif kullanici sayisini 2 kat artirdi Yeni kullanicilarin yarisini Türkiye disindan gelen uluslararasi müsteriler olustururken, bu süreçte mesajlasma adedi yaklasik 4 kat artti, BiP'in toplam indirme adedi ise 87 milyonu asti.

Uluslararasi uygulamalarda yasanan kesinti süresince BiP müsterilerine kaliteli iletisim sunarak sadece bir gecede aktif kullanici sayisini iki kat artirdi.

Turkcell'den yapilan açiklamaya göre, Türkiye’nin iletisim platformu BiP güçlü altyapisi sayesinde kullanim rekorlari kirarak milyonlarin tercihi oldu.

Türk mühendislerinin gelistirdigi BiP her geçen gün milyonlarin tercihi olmaya devam ederken, dün yasanan global uygulamalardaki kesintilerin ardindan milyonlar güvenli ve kesintisiz hizmet sunan BiP'i tercih etti.

BiP sadece bir gecede aktif kullanici sayisini 2 kat artirdi. Yeni kullanicilarin yarisini Türkiye disindan gelen uluslararasi müsteriler olustururken, bu süreçte mesajlasma adedi yaklasik 4 kat artti, BiP'in toplam indirme adedi ise 87 milyonu asti.

Açiklamada görüslerine yer verilen Turkcell Dijital Servislerden Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Ataç Tansug, yasanan gelismelerin yerli ve milli uygulamalarin önemini bir kez daha gündeme getirdigini belirterek, sunlari kaydetti:

"Hep dile getirdigimiz üzere küresel uygulamalara bagli kalmamamiz gerektigini dün yasadigimiz süreç ile bir kez daha görmüs olduk. Türk mühendislerinin gelistirdigi BiP sayesinde sadece Türkiye’deki degil dünya çapindaki kullanicilarimiz iletisimlerini kesintisiz ve kaliteli bir biçimde devam ettirdi.

Iste bizler bu yüzden sadece birkaç uluslararasi uygulamaya mahkûm kalmamak adina çalisiyor ve rakiplerimize fark atan güçlü özelliklere sahip yerli bir platforma sahip olmanin gurunu yasiyoruz. Bu vesileyle BiP’i tercih eden tüm kullanicilarimiza bir kez daha tesekkürlerimizi sunariz."

- BiP 192 ülkede hizli ve güvenli iletisim hizmeti veriyor

Verilen bilgiye göre, BiP sadece Türkiye'de degil dünyanin 192 ülkesinde de hizli ve güvenli iletisim hizmeti veriyor.

Rakiplerinden farkli ve üstün özelliklere de sahip olan BiP'te 15 kisiye kadar HD kalitesinde sesli ve grup görüntülü görüsmenin yani sira HD fotograf paylasma seçenegi de bulunuyor.

Müsterilerini dinleyerek her geçen gün yeni özellikleri hayata geçiren BiP, geçtigimiz günlerde de yogun talep gösterilen üzerine ‘Durum Özelligi’ni kullanicilariyla bulusturdu.

Yenilenen ara yüzüyle birlikte sadelesen tasarimiyla dikkati çeken BiP, ‘Anlik Çeviri’ özelligi sayesinde mesajlasma sirasinda 106 farkli dilde sohbet etmeye imkan verirken, sadece normal zamanda degil afet anlarinda da ‘Acil Durum’ özelligiyle de kesintisiz iletisim sunuyor.

Dünya genelinde operatör fark etmeksizin herkesin kullanabildigi BiP’in 'Grup Tasima' özelligi sayesinde, kullanicilar daha önce kullandiklari mesajlasma uygulamasindaki gruplarini ve sohbet geçmislerini hizli ve kolay sekilde BiP'e aktarabiliyor.

Kullanicilar BiP'e mevcut sohbet gruplarini aktarirken grupta daha önce BiP'i yüklemis olan kullanicilari da tek tek seçmek zorunda kalmadan uygulamaya otomatik olarak ekleyebiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile