Bir Aile Böyle Yok Oldu

Bir Aile Böyle Yok Oldu

Denizli’nin Çivril ilçesinde anne baba ve 5 yasindaki ogullarinin hayatini kaybettigi fezi kaza, bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.



Denizli - Çivril karayolu Kudret Çalik Bulvarinda dün sabah saatlerinde meydana gelen trafk kazasinda; Hüseyin Erten (28) yönetimindeki 20 LV 048 plakali otomobil, yol kenarinda park halindeki 15 SE 473 plakali tura arkadan çarpti. Çarpismanin etkisiyle tirin altina girerek hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Hüseyin Erten ile hemsire esi Yasemin Erten’in (25) hayatini kaybettigini kazadan agir yarali olarak kurtarilan çiftin 5 yasindaki ogullari Osman Erten, Çivril Sehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi’ndeki ilk tedavisinin ardindan sevk edildigi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Kazada hayatini kaybeden Erten çifti ile ogullari Osman’in cenazeleri, Çivril ilçesine bagli Düzbel Mahallesi’nde son yolculuklarina yan yana ugurlandi.

Sürücü Hüseyin Erten, esi Yasemin Erten ve ogullari Osman Erten’in öldügü feci kaza, bölgedeki bir is yerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Bir ailenin yok oldugu kazaya ait görüntülerde, Hüseyin Erten’in kullandigi otomobilin süratli bir sekilde park halindeki tira arkadan çarptigi, ok gibi saplanan aracin hurdaya döndügü anlar yer aldi.

Öte yandan, kazayla ilgili olarak gözaltina alinan tir soförü Adil A., ifade islemlerinin ardindan mahkemeye sevk edildi. Lastigi patladigi için aracini yol kenarina park etmek zorunda kaldigini öne süren Adil A., “Trafik güvenligini tehlikeye atarak, birden fazla kisinin ölümüne neden olmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile