Bir Anda Akaryakit Istasyonuna Girmeye Çalisti, Ortaligi Savas Alanina Döndürdü

Bir Anda Akaryakit Istasyonuna Girmeye Çalisti, Ortaligi Savas Alanina Döndürdü

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde sol seritte seyir halindeyken bir anda akaryakit istasyonuna girmeye çalisan sürücü, baska bir araca çarptiktan sonra akaryakit istasyonuna girerek takla atti. O anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Ilçeye bagli Cirgalan mahallesi Sivas Bulvari üzerinde meydana gelen kazada; K.Y.’nin sürücüsü oldugu 58 ADP 387 plakali Ford marka otomobil sol seritte seyir halindeyken bir anda yol kenarinda bulunan akaryakit istasyonuna girmeye çalisti. Hizli bir sekilde serit degistiren araç, M.A.’nin kullandigi 38 ACK 771 plakali Opel marka otomobille çarpistiktan sonra akaryakit istasyonuna girdi. Otomobil takla atip yakit pompasina çarpmadan durmasi faciayi önledi. Kazanin ardindan istasyon çalisanlari sürücülerin yardimina kosarken olay yerine polis, saglik ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olumsuzluk yasanmamasi için istasyon içerisinde güvenlik önlemi alirken, saglik ekipleri de yaralanan sürücü K.Y.’yi ambulansla hastaneye kaldirdi. Yapilan incelemelerin ardindan kazaya karisan otomobiller, çekici yardimiyla bulunduklari yerden kaldirildi. Otomobilin sans eseri yakit pompasina çarpmadan durmasi facianin önüne geçti.

Feci kaza güvenlik kamerasinda

Öte yandan, meydana gelen trafik kazasi da akaryakit istasyonunun güvenlik kamerasina yansidi. Istasyonda bulunan ve aracini temizleyen bir kisinin takla atan otomobilden kaçtigi da görüldü.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile