Bir Anda Yola Firladi, Kazayi Ucuz Atlatti

Bir Anda Yola Firladi, Kazayi Ucuz Atlatti

Manavgat’ta arkadasi ile birlikte yolun karsisina geçmek isteyen küçük kiza bir anlik dikkatsizligi sonucu motosiklet çarpti

Kaza, Manavgat’in Asagi Hisar Mahallesi Gülveren Caddesi üzerinde meydana geldi. 13 yasindaki Beray Polat isimli kiz çocugu arkadasi ile birlikte yolun karsisina geçmek için kaldirimdan indi. Yol kenarinda park halindeki araçlarin arasindan karsiya geçmek için bir anda hareketlenen ve yola firlayan Polat’a o sirada yoldan geçmekte olan Emre E.’nin kullandigi 07 LRA 32 plakali motosiklet çarpti. Motorun aynasina çarparak yere düsen Beray Polat’in yardimina ilk olarak kendisine çarpan motosiklet sürücüsü kostu. Kaza ani ise bir isletmenin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, Polat ve arkadasinin kaldirimda yürümesinin ardindan karsiya geçmek için yolun kenarina inmeleri ve arkadasi beklerken Beray Polat’in kosarak yolun karsisina geçmek için hareketlendigi görüldü.

Bir anlik dikkatsizligi sonucu motosikletin çarptigi Polat, 112 Saglik ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardindan kontrollerinin yapilmasi için ambulansa hastaneye kaldirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile