Bir Ay Önce Evlendigi Kocasini Öldürmüstü, Tutuklandi

Bir Ay Önce Evlendigi Kocasini Öldürmüstü, Tutuklandi

Izmir’in Bornova ilçesinde 1 ay önce evlendigi esini çikan arbedede gögsünden biçaklayarak öldüren kadin tutuklandi, eski esinden olma oglu ise serbest birakildi. Süpheli kadinin ifadesinde, kiskançlik sebebiyle tartistiklarini ve esinin kendisine vurmaya basladiginda çikan arbedede kendini savunmak için eline aldigi biçagin esini yaraladigini söyledigi ögrenildi.

Olay, dün gece yarisi saat 01.30 siralarinda Kazim Dirik Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Iddiaya göre, bir süredir birlikte yasayan, 1 ay önce ise evlenerek hayatlarini birlestiren ve her ikisinin de 3. evliligi oldugu ögrenilen Firat Bozkurt (43) ile esi Sirin Bozkurt (47), arasinda henüz belirlenemeyen sebepten dolayi tartisma çikti. Tartismanin büyümesi üzerine Sirin Bozkurt, eline aldigi biçakla kocasi Firat Bozkurt’u çikan arbedede kalbinden biçaklandi.

Firat Bozkurt, yatak odasinda kanlar içerisinde yere yigilirken, esi Sirin Bozkurt ise o sirada evde olan ve soka giren eski esinden olma 18 yasindaki oglu Ç.G.’yi komsuya gönderdi. Gürültü seslerini duyan bina sakinlerinin ihbari üzerine adrese polis ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin yaptigi kontrollerde Firat Bozkurt’un yasamini yitirdigi tespit edildi. Savcinin incelemesinin ardindan talihsiz adaminin cansiz bedeni Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Anne tutuklandi, oglu serbest

Gözaltina alinan anne ve oglu emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Sirin Bozkurt, savciliktaki ifadesinin ardindan çikarildigi mahkemece tutuklanirken, oglu Ç.G., ise serbest birakildi. Bozkurt’un ifadesinde, bir eglence mekaninda kiskançlik sebebiyle tartistiklarini, ardindan önce kendisinin sonra da kocasinin eve geldigini, esinin esyalarini toplamaya basladigini ve bu sirada girtlagina sarilip kendisine vurdugunu, çikan arbedede kendisini savunmak için eline aldigi biçagin kocasini yaraladigini, ardindan kendisinin saglik ekiplerine haber verdigini söyledigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile