Bir Babanin En Aci Hatira Kaydi Açiklamasi Okula Ugurladigi Oglunun Kazasini Çekti, Görüntünün Yerini Çigliklar Aldi

Bir Babanin En Aci Hatira Kaydi Açiklamasi Okula Ugurladigi Oglunun Kazasini Çekti, Görüntünün Yerini Çigliklar Aldi

Antalya’da 11 yasindaki oglunun okula gidisini evinin penceresinden hatira amaçli video kaydina alan baba, yaya geçidinden geçen ogluna bir aracin çarpip metrelerce sürüklemesine sahit oldu. Kaza yerine kosan baba, oglunun kazada agir yaralanmadigini görünce derin bir oh çekerken, o anlar hem güvenlik kamerasina hem de babanin cep telefonu kaydina yansidi. Olayin sokunu yeni yeni atlatan baba, "En aci kayit oldu" dedi.

Kaza, dün ögle saatlerinde Muratpasa ilçesine bagli Güvenlik Mahallesi Turgut Reis Caddesi üzerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, Güvenlik Ilkokulu 4’üncü sinif ögrencisi Kayra Ege Yurdunkulu (11), ögle teneffüsü sonrasi evinden okula gitmek için çikti. Yurdunkulu, yolun karsisina geçmek için yaya geçidinde beklemeye basladigi sirada araçlardan birisi geçmesi için yolun sag seridinde durdu. Karsiya kosarak geçen gence ise, sol seritten gelen Ö.K.’nin kullandigi 07 BOR 575 plakali otomobil çarpti. Çarpmanin siddetiyle havaya savrulan çocuk, ardindan aracin önüne düstü.

Kazaya anlik sahit oldu, çiglik atti

Çocuklarinin yoldan geçtigi sirada ogluna hatira kalmasi için video çeken baba Halil Ibrahim Yurdunkulu ise kaza anina bire bir sahit oldu. Kayit sirasinda aracin çocuklarini firlattigini gören baba, çigliklarla kaza yerine kostu. Baba Yurdunkulu oglunun kazada agir yaralanmadigini görünce derin bir oh çekti. Sosyal medyada ’Antalya Hakkinda’ adli sayfada yayinlanan görüntüler, izleyenleri hayretler içerisinde birakti. Yaralanan küçük çocuk ise, ihbar üzerine çagrilan ambulansla hastanede tedaviye alindi. 1 gün gözlem altinda tutulan çocuk, ardindan taburcu edildi.

Kaza ani hem güvenlik kamerasinda hem babanin hatira videosunda

Kaza aniysa güvenlik kameralarina ve hatira videosu çeken babanin cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde Kayra Ege Yurdunkulu’nun yaya geçidinden geçecegi sirada bir aracin durmasi, çocugun yola çiktigi sirada ise sol seritten gelen aracin çarpmasi yer aldi. Cep telefonu görüntüsünde ise çarpma ani ve babanin o anki olaya verdigi tepki yer aldi.

"En aci hatira oldu"

Yasanilanlari anlatan Halil Ibrahim Yurdunkulu, "Oglum ögle arasi için okuldan gelmisti. Tekrar okula giderken hatira olmasi için video çekiyordum. Aracin birisi durdu, çocuga ‘geç’ diye isaret yapti. Öbür taraftan gelen arabayi göremedi, diger sürücü de son anda çiktigi için kaçabildigi kadar kaçti ancak vurdu. Hatira için çekiyordum ama o ani yasamak çok kötü, sadece anne ve babalar anlar. Allah kimseye göstermesin. Allah’a sükür oglumun durumu iyi. Küçük siyriklarla atlatti, verilmis sadakamiz varmis. En aci hatira oldu" dedi.

Yaya geçitlerinde bu tarz kazalarin siklikla meydana geldigini de sözlerine ekleyen Yurdunkulu, "Yol versen haklisin, yol vermesen haklisin. Bunun bir çözümü olmasi lazim, yaya geçitlerinde bu tarz olaylar oluyor. Bugün benim basima yarin baskasinin basina gelebilir" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile