Bir Günde 3 Bin 549 Ton Asfalt Serimi

Bir Günde 3 Bin 549 Ton Asfalt Serimi

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi, devam eden asfaltlama sezonunda bir günde 3 bin 549 ton asfalt serimi yapti.

Sehir merkezi ile kirsal mahallerde bakim ve onarim çalismalarini araliksiz sürdüren Gaziantep Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi ekipleri, bir günlük çalisma planina göre Seyrantepe Mahallesi Nihat Özdemir Caddesi’nde yeni imar yolu çalismasi için 946 ton, Kozluyazi- Subogazi kirsal mahalleleri arasindaki yol çalismasinda 910 ton, Gaziray Stadyum Istasyonu’nda yapilan yeni yol için 925 ton, yol bakim çalismalari için ise 768 ton olmak üzere toplam 3 bin 549 ton asfalt sicak asfalt serimi yapti.

Ilçe kirsal mahallelerinde sathi kaplama çalismalari devam ediyor

Ekipler ayrica kirsal mahallelerini birbirine ve ana yollara baglayan hat üzerinde ise sathi kaplama çalismalarina Sahinbey, Oguzeli, Nizip ve Islahiye ilçelerinde devam ediyor.

Bu çerçevede Sahinbey ilçesinde, Yayci-Kayalipinar, Yayci - Kayakent, Serince, Bestepe, Dokurcun, Doganca, Kayakent bakim ve sathi kaplama çalismasina devam etti.

Oguzeli ilçesinde; Altinyurt mahallesi, Karpuzatan mesire alani ve Oguzeli merkez baglanti yolu, Ikizkuyu, Yeniyazi, Kayalipinar, Gebeköy ince yol grup yolu baglantisinda çalismalar sürüyor.

Nizip ilçesinde; Boyluca, Köseler grup yolu baglantisi, Dayidagi Boyluca grup yolu baglantisi, Dayidagi, Aril, Yeniyazi Nizip yolu baglantisinda sathi kaplama sürerken, Islahiye Ilçesinde, Altinüzüm, Yukari Bilenler, Asagi Bilenler arasi baglantilarinda sathi kaplama çalismalarina araliksiz devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile