Bir Haftada 50 Bin Kişiye İftar Yemeği Verildi

Bir Haftada 50 Bin Kişiye İftar Yemeği Verildi

Aydın Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırlarında ramazan ayının ilk 9 günlük diliminde 50 bin kişiye iftar yemeği çıkarıldı.

Aydın’da belediye tarafından Ramazan ayı boyunca merkeze bağlı 20 köy ile Kemer Mahallesi, Ata Mahallesi, TOKİ, Egemenlik Bulvarı’nda Aydın Belediyesi iftar çadırları kuruluyor. İftar çadırlarına gelemeyecek durumda olan yaşlı ve engelli vatandaşlar için ise sıcak yemekler evlerine servis ediliyor.

Zaman zaman iftar çadırlarında vatandaşlarla birlikte olan Başkan Özlem Çerçioğlu, vatandaşlara iftar çadırlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.Aydın Belediyesi iftar çadırlarına halkın büyük ilgisi olduğunu belirten Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “İftar çadırlarımızda vatandaşlarımızla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Merkez ve köylerde yoğun ilgi ile karşılaşıyoruz. Vatandaşlarımıza bu ilgi için teşekkür ediyorum. İstekleri doğrultusunda kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu mübarek ramazan ayında hoşgörünün eksik olmaması dileğiyle tüm vatandaşlarımıza huzurlu ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile