Ünlü şarkıcı Seda Üren, geçtiğimiz hafta sevgilisini magazincilerle tanıştırmıştı. Hastayken kendisine baktığını söyleyen sevgilisiyle kameraların karşısına geçen Seda Üren, şimdi de söylediklerini inkar ediyor.
'SEVGİLİM DEĞİLDİ'
Hayatında kimse olmadığını söyleyen ünlü şarkıcı, 'O bey sevgilim değildi benim, lütfen sevgili demeyelim. Gerçek bir ilişki sağlam temeller üzerine kurulmalı diye düşünüyorum. O yüzden flört dönemleri var ve baktım ki flört döneminde bu insan bana uygun değil. Benim için gelecek vaad etmiyor' dedi.
Hayatı ciddiye aldığını belirten Seda Üren, 'Ben ilişkileri çok ciddiye alan biriyim. O yüzden kameraların karşısına sürekli biriyle çıkmıyorum. Bir erkek kadını taşımalı, sanatçı olan ve santçı ruhlu bir kadını taşımakta çok zordur. O yüzden benim için görsellikten çok yüreklerin anlaşması önemli' dedi. Ünlü şarkıcı maddiyatın hayatı taşımak için gerekli olduğunuda sözlerine ekledi.
Kaynak:ayakligazete.com
Bir haftada ne değişti Seda?
Geçtiğimiz hafta bir beyle kameraların karşısına geçip sevgilisi olduğunu söyleyen Seda Üren, bu hafta söylediklerini inkar etti.



















