'Bir Hayalim Var Benim' Yarışması Başvuruları Devam Ediyor

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) kuruluşunun 56. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen 'Bir Hayalim Var Benim' adlı yarışmaya müracaatlar devam ediyor.

TPAO Adıyaman Bölge Müdürü Halil Murat Demir, 56. yıldönümünü kutlama etkinlikleri kapsamında Adıyaman TPAO Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak illerini kapsayan ilköğretim ikinci kademe, ortaöğretim öğrencileri ve büyükler kategorilerinde resim, şiir ve öykü yarışmasının başvurularının devam ettiğini ifade etti. Daha önceden sadece Adıyaman genelinde düzenlenen yarışmanın bu yıl ilk kez bölge çapında düzenlendiğini
kaydeden Demir, "Bölge müdürlüğümüzce düzenlenen ve geleneksel hale gelen resim, şiir ve öykü yarışmasını bu yıl ilk kez olarak bölge çapında yapmaya karar verdik. Bugün için gösterilen ilgi bizim için memnuniyet verici. Son başvuru gününe kadar bu ilginin daha da artacağına inanıyorum. Sanat ve edebiyat sevgisini yaymak, potansiyel değerlerimizi gün yüzüne çıkarmak ve bu anlamda bölgemizin kalkınma ve gelişmesine katkı sunmak amacı ile gerçekleştirdiğimiz yarışmanın diğer bir amacı da ilimizi tanıtmak ve
ilgi odağı haline getirmektir. Şiir, öykü ve resim dallarında düzenlenen yarışmamız ilköğretim (2. kademe), ortaöğretim ve büyükler olmak üzere üç kategoriden oluşmaktadır. Amacımızın hedefine ulaşması için değerli eğitimcilerimizin ve basın kuruluşlarımızın destek ve ilgisini bekliyoruz" dedi.
Adıyaman Bölge Müdürlüğü tarafından 3.'sü düzenlenecek olan 'Bir Hayalim Var Benim' konulu resim, şiir ve öykü yarışmasına müracaatların öğrenciler için 26 Kasım, büyükler için ise 10 Aralık tarihine kadar devam edeceği belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile