“bir Tutam Denizli” Adlı Fotoğraf Sergisi İlgi Gördü

“bir Tutam Denizli” Adlı Fotoğraf Sergisi İlgi Gördü

Uşak Belediyesi’nin sanat ekinlikleri kapsamında Fotoğraf Sanatçısı Zeki Akakça, “Bir Tutam Denizli” adlı fotoğraf sergisi açtı.

Atatürk Kültür Merkezi’ndeki serginin açılışını, Vali Mehmet Ufuk Erden ile Belediye Başkanı Ali Erdoğan gerçekleştirdi. Fotoğraf Sanatçısı Zeki Akakça, Uşak’ta sergi açmanın heyecanını yaşadığını belirterek Denizli’nin güzelliklerini bu sergi ile Uşaklılara göstermek istediğini söyledi.

Sanatın her alanına destek vermeye devam edeceklerini dile getiren Belediye Başkanı Ali Erdoğan ise yılın her ayında farklı dallarda bir sanat etkinliği düzenlemeye çalıştıklarını söyledi Sergi açılışında yaptığı konuşmada Uşak’ta sanatı sevdirmek için çalışacaklarını anlatan Başkan Ali Erdoğan, “ İlimizdeki sanat etkinliklerinin ve sanata olan ilgilinin artması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Son yıllarda önemli kültür sanat etkinliklerine imza attık. Biz festivaller haricinde her yıl yüzlerce organizasyona imza atarak kentimizin bu bağlamdaki eksikliğini gideriyoruz. Fotoğraf Sanatçısı Zeki Akakça’nın sergisi de bizler için önemlidir. Sergide komşumuz olan Denizli’nin güzelliklerini bir kez daha gördük. Bundan Sonra bu tür sanatsal faaliyetlere devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Mehmet Ufuk Erden, Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve davetliler sergiyi gezdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile