Bir Yilda 14 Bin 591 Metre Içme Suyu Hatti Çekildi

Bir Yilda 14 Bin 591 Metre Içme Suyu Hatti Çekildi

Düzce Belediyesinin alt yapidan sorumlu en önde gelen müdürlüklerinden olan ve vatandaslarin sorunlarini gece gündüz demeden çözmek için çalisan Su ve Kanalizasyon Müdürlügü, 2021 yili içerisinde gerçeklestirilen çalismalari kamuoyu ile paylasti. Müdürlük, 14 bin 591 metre içme suyu hatti çekerken 21 Bin 246 metre de kanalizasyon hatti çekti.

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlügü 2021 yili faaliyet raporunu açikladi.

Kentin dört bir yaninda gece gündüz demeden vatandaslarin memnuniyetini ön plana alan çalisma anlayisiyla faaliyet gösteren Su ve Kanalizasyon Müdürlügü ekipleri, 1 Ocak- 31 Aralik 2021 tarihleri arasinda sehrin muhtelif noktalarinda 9 Bin 317 adet kanal açma hizmeti gerçeklestirirken 5 Bin 937 adet de vidanjör hizmeti verdi.

Içme suyu hatlari peyder pey yenileniyor

Sehrin uzun yillardir degistirilmeyen içme suyu hatlarini degistirmek için kollari sivayan Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Iller Bankasi ve DSI ile birlikte iki ayri proje ile ilin tüm içme suyu hatlarini yenileyecek. Projelerin hayata geçmesine kisa süre kala Su ve Kanalizasyon Müdürlügü ekipleri de belediye imkanlariyla içme suyu hatlarini bir yil içinde 14 bin 591 metre yeniledi. 7 bin 810 metre de içme suyu hatlari revize edildi. Ekipler ayrica 3 bin 439 adet parselde ariza ve 291 adet de ana hat ariza islemlerini gerçeklestirerek sorunlari kisa sürede çözdü.

Kanalizasyon ve yagmursuyu hatlarinda aninda müdahale edildi

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlügü ekipleri, vatandaslarin magdur olmamasi için kanalizasyon arizalarina aninda müdahale ediyor. Yapilan 1 yillik çalismalar çerçevesinde 21 Bin 246 metre kanalizasyon hatti ve 8 bin 623 metre yagmursuyu hatti yenilenirken ekipler, 52 adet kanalizasyon ana hatti arizasina ve 138 parsel arizasina müdahale etti. 341 adet de kanalizasyon parsel baglama islemi gerçeklestirildi.

Su ve Kanalizasyon müdürlügü, Bin 285 adet izgara açma, temizleme ve yükseltme islemi yapti.

Düzcelilerin alt yapi sorunlarina aninda müdahale ederek memnuniyetlerini artiran Su ve Kanalizasyon Müdürlügü ekiplerinin içme suyu ve kanalizasyon hatlarinin yenilemesinin ardindan, su sorunu tarihe karisacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile