Bir Yilda 65 Bin Litre Süt Dagitildi

Bir Yilda 65 Bin Litre Süt Dagitildi

Bodrum Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak için ilçe genelinde çalismalarina devam ediyor. Yakacaktan gidaya, tibbi destekten servise birçok konuda desteklerini sürdüren Bodrum Belediyesi Halk Süt dagitimlarina da ara vermiyor. Bu konuda son olarak Çirkan Mahallesi’nde 2 ile 5 yas arasindaki çocuklara Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras’in da katilimiyla süt dagitimi gerçeklestirildi.



Çirkan Mahallesi’nde Tarimsal Hizmetler Müdürlügü ekipleri tarafindan “Bodrum Halk Süt Projesi”nde tespit edilen ihtiyaç sahiplerine süt dagitimi gerçeklestirilirken Baskan Ahmet Aras’a, Baskan Yardimcisi Tayfun Yilmaz, Çirkan Mahalle Muhtari Coskun Ünlü ve birim müdürleri eslik etti. Belirli bir takvime göre gerçeklestirilen dagitim çerçevesinde Çirkan’da pastörize edilmis 1 litrelik sütler, koliler halinde ailelere teslim edildi.

Dagitim sirasinda vatandaslarla da bir araya gelen Baskan Aras, vatandaslarin taleplerini dinleyerek karsilikli fikir alisverisinde bulundu.

Baskan Ahmet Aras, yilda yaklasik 65 bin litre sütü çocuklarla bulusturduklarini ifade ederken su bilgileri paylasti:

“Yilda toplam bin 256 çocugumuza süt dagitimi yapiyoruz. Onlarin saglikli büyümeleri ve gelisimleri için ayni zamanda ev ekonomisine küçük bir katki için Tarimsal Hizmetler Müdürlügümüzle bu projeyi gerçeklestiriyoruz. Bugün de Çirkan Mahallesinde süt dagitimi vesilesiyle ailelerimizle bir araya geldik. Onlarin dertlerini, ihtiyaçlarini sorduk; çocuklarimizla bulustuk. Bu, yil boyu süren bir çalisma. Yardim edebilecegimiz aile sayisini çogaltarak sürdürmeyi planliyoruz”

Tarimsal Hizmetler Müdürlügü yil boyunca planlanan takvime göre süt dagitimlarina devam ederken ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklarina destek olacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile