Birçok Hirsizlik Olayinin Süphelisi Yakalandi

Birçok Hirsizlik Olayinin Süphelisi Yakalandi

Eskisehir’de 14 ayri hirsizlik olayinin süphelisi olan sahis ile çalinti mallari sattigi tespit edilen kisi yakalanarak gözaltina alindi.

Eskisehir emniyet Müdürlügü Asayis Subesi Hirsizlik Masasi ekipleri, yaptiklari çalismalar ve güvenlik kamerasi görüntülerinin incelenmesi neticesi, il genelinde 14 ayri ikamet ve isyerinin müstemilatina girerek hirsizlik yapan sahsin Yasin C. isimli sahis oldugunu tespit etti. Yakalanarak gözaltina alinan süpheli Yasin C., vermis oldugu ifadesinde 3 hirsizlik olayinda kendisinin gerçeklestirdigini itiraf ederken, çalmis oldugu malzemelerin bir kismini farkli bir sahsa sattigini ifade etti.

Sahsin ikametinde Cumhuriyet Savcisi emri ile yapilan aramada 8 parça çalinti olabilecegi degerlendirilen insaat malzemesi ele geçirildi. Çalinti esya satin alan Mustafa B.’nin evinde yapilan aramada da 3 adet hilti bulunarak sahiplerine teslim edildi. Gözaltina alinan Mustafa B. isimli sahsa, ‘Suç Esyasinin Satin Alinmasi’ suçundan gerekli islem yapildi.

Yakalandiginda giymis oldugu ayakkabinin da çalinti oldugu tespit edilerek sahibine teslim edilen süpheli Yasin C. adli makamlara sevk edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile