Birçok Siyasi Partiden Fazla Oy Aldı

Birçok Siyasi Partiden Fazla Oy Aldı

Niğde’de 12 muhtar adayının kıyasıya yarıştığı 12 bin 767 seçmeni bulunan Selçuk Mahallesinde en yakın rakibine bin 901 fark atan İsmail Ünal ikinci kez muhtar seçildi.

4 bin 280 oy ile seçimi kazanan Muhtar Ünal, Niğde'de seçime giren bir çok siyasi partiden fazla oy aldı.
Selçuk Mahallesi Muhtarı İsmail Ünal, kendini destekleyen Selçuk Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek, Selçuk Mahallesi için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Ünal yaptığı seçim değerlendirmesinde şunları dedi: “ Mahallemizin bize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu halkın sesi halkın teveccühü bizlerde onlara laik olmak istiyoruz. Hizmetlerimizi bir kat daha arttırmak istiyoruz. Çünkü onlar bizi destekledi bizi mahcup etmedi. Bu verilmiş bir halkın kararıdır. Bu halkın kararına saygı duymak lazımdır. Seçimlere 12 aday ile girdik. Büyük bir farkla bu seçimleri kazandık. Halk takdir etti bizleri. 4 bin 280 oy aldım. En yakın rakibime bin 901 fark attım”
Selçuk Mahallesi için daha çok çalışacaklarını dile getiren Ünal: “Biz daha çok çalışmamız gerektiğini hissediyoruz. Dev projelerimiz vardı. Bunların devamını getireceğiz. 32 derslik bir ilköğretim sözü vermiştik. İnşallah bu sözümüzü de yerine getireceğiz. Kızılca Deresinin ıslahı için DSİ ile bakanlık ile çalışmalarımız oldu. Bunun ihalesini gerçekleştirdik. Bizlerin dilekçeleriyle bu işi de bitirdik. Halkımıza tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah onları mahcup etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile