Birecik'te Anaokulu Açılışı Yapıldı

Birecik'te Anaokulu Açılışı Yapıldı

Şanlıurfa'nın Birecikli iş adamı Mehmet Cuma Gökdoğan tarafından yaptırılan "Mehmet Cuma Gökdoğan Anaokulu"nun açılışı, düzenlenen törenle yapıldı.

Açılış törenine; Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Birecik Belediye Başkan Vekili Kadir Çopur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özçelik, hayırsever iş adamı Mehmet Cuma Gökdoğan, Milli Eğitim Şube müdürleri, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı

Program, bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlarken, törenin açılış konuşmasını yapan Kaymakam Niyazi, "Öncelikle eli öpülecek hayırsever iş adamı Mehmet Cuma Gökdoğan'ın yaptırmış olduğu anaokulu ile eğitime katkılarından dolayı, devletin ilçedeki temsilcisi olarak teşekkür ederiz. Siz değerli iş adamlarının sayesinde ilçemize kazandırılan bu eğitim-öğretim kurumlarında geleceğin doktorları, hakimleri, bakanları yetişerek bizlerin geleceği olacaklardır. Açılışını yapmakta olduğumuz bu anaokulunun ilçemize ve çocuklarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

İş adamı Gökdoğan ise, "Birecik ilçemize daha önce 2 tane sağlık ocağı yaptırdık. Bugün ise bir anaokulu yaptırarak milli eğitime teslim ettik. Çocuklarımızın Avrupa standartlarında yetişmesi için ne gerekiyorsa yaptırmanın sevinci içindeyiz. Çocukların sevincini ve güler yüzünü gördüm, mutluyum. Böyle yatırımlar yaptığım için Allah'a şükürler olsun diyorum. Gücümün yettiği kadar eğitim ve sağlık konularında yardım etmeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından, protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesilirken, daha Sonra protokol üyeleri anaokulunu gezildi. Kaymakam Niyazi tarafından hayırsever iş adamı Mehmet Cuma Gökdoğan'a, yaptığı katkılarından dolayı plaket verildi.

Program, çocukların gösterisiyle Son buldu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile