Birecik'te Sicak Asfalt Atagi Sürüyor

Birecik'te Sicak Asfalt Atagi Sürüyor

Sanliurfa’nin Birecik ilçesinde alt yapisi tamamlanan cadde ve sokaklarda sicak asfalt serimine devam ediliyor.

Birecik Belediye Baskani Mahmut Mirkelam baslattigi konforlu yol hamlesi araliksiz devam ediyor. Birecik Belediyesinin ilçede start verdigi sicak asfalt çalismalari sayesinde, ilçedeki caddeler karayollari standardinda kaliteli asfaltla bulusuyor.

Asfaltsiz cadde kalmayacak slogani ile hizmet atagini sürdüren Birecik Belediyesine bagli fen isleri ekipleri ilçede baslattigi sicak asfalt seferberligini sürdürüyor. Baskan Mirkelam’in talimatlari çerçevesinde ilçedeki 19 Mayis Caddesi, Halefoglu Caddesi, Ayvazlar Caddesi, Lise Caddesi ve diger sokaklarda hummali bir sekilde çalisma yürüten ekipler, üst yapi çalismalari çerçevesinde alt yapisi biten caddeleri ve sokaklarda kilitli parke tasi ve sicak asfaltla bulusturdu. Simdiye kadar 13 bin ton sicak asfalt serimi yapildi. Sicak asfalt çalismalari alt yapi çalismalari devam eden diger caddelerde de sürdürülecek. Birecik ilçesinin dört bir yanini modern ve konforlu yollarla bulusturmaya devam edeceklerini belirten Baskan Mahmut Mirkelam, “Ilçede baslatilan asfalt çalismalarindan önce halkimiz bir süre magdur oldu, ancak yarim asirlik bir alt yapi yapiliyor. SUSKI Genel Müdürlügü tarafindan kanalizasyon ve içme suyu sebeke döseme çalismalari yapildi ve devam ediliyor. Simdi hedefte Karsiyaka Mahallesine içme suyu çekme çalismalari var. Alt ve üst yapi çalismalariyla mahalleler baska bir kimlige büründü. Alt yapi sorunumuz artik kalmayacak. Simdi kaliteli ve konforlu yol çalismalarini tamamlamak istiyoruz” açiklamasinda bulundu.

Öte yandan meydan ve mezra mahalle sakinleri de yapilan çalismalardan dolayi Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi ve Birecik Belediyesi ekiplerine tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile