Birimler Arasi Futbol Turnuvasi Basladi

Birimler Arasi Futbol Turnuvasi Basladi

DÜZCE – Düzce Üniversitesi DÜfest 2024 etkinlikleri çerçevesinde birimler arasi ögrenci futbol turnuvasi rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir’in santra vurusu ile basladi.

Düzce Üniversitesi tarafindan DÜFest 2024 etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Birimler Arasi Ögrenci Futbol Turnuvasi, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir’in santra vurusuyla basladi.

Düzce Üniversitesi Stadyumu’nda, Tip Fakültesi - Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu müsabakasiyla baslayan turnuva, ögrenciler arasinda heyecan ve cosku dolu anlara sahne olacak. Turnuvaya Düzce Üniversitesi’nden 15 farkli akademik birim takimi katilim sagladi. Ögrenciler, 2 grupta mücadele ederek en üst siralara yerlesmek için rekabet içinde olacak. Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, turnuvanin ögrenciler arasinda sporun ve dostlugun önemini vurgulamak amaciyla düzenlendigini belirterek, dayanismayi artirmasi ve sporun birlestirici gücünü göstermesi bakimindan da turnuvanin önemli bir organizasyon oldugunu vurguladi.Birimler Arasi Ögrenci Futbol Turnuvasi, takimlarin sahada gösterecekleri performanslarla unutulmaz bir deneyim yasamalarina da katki saglayacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile