Birlik Vakfi Kütahya Subesi Üyeleri, 'Gazze Dayanisma Çadiri'ni Ziyaret Etti

Birlik Vakfi Kütahya Subesi Üyeleri, 'Gazze Dayanisma Çadiri'ni Ziyaret Etti

Birlik Vakfi Kütahya Sube Baskani Ali Ihsan Özdemir, Kütahya Dumlupinar Üniversitesi ögrencileri tarafindan DPÜ Evliya Çelebi Yerleskesi Sehit Astsubay Ömer Halisdemir Kütüphanesi yaninda baslatilan ’Gazze Dayanisma Çadiri’ni ziyaret etti.

Vakfin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ögrencilerle sohbet edip baklava ikraminda bulunun Özdemir, Israil’in ortaya koymus oldugu katliamlarin soykirim boyutuna ulastigina dikkat çekti.

Baskan Özdemir, "Geçmis dönemde Hitler’in soykirimina sessiz kalan devletler, bugün Israil’e karsi da herhangi bir tepki ortaya koymuyor. Bizler akademisyenlerimizle, ögrencilerimizle birlikte özgürlügün gerçeklestigi ana kadar nöbetimize devam edecegiz. Türkiye olarak Cumhurbaskanimizin ortaya koymus oldugu tepkinin yanindayiz. Islam dünyasinin da ayni tepkiyle devam etmesini, dünyadaki bütün Müslümanlarin bir araya gelerek Filistin davasini sahiplenmesini ümit ediyoruz. Kütahya olarak bu soykirimi bütün dünyaya aktarmaya, soykirima karsi bir arada olmaya, zalimin yaninda olmadigimizi, mazlumun tarafinda oldugumuzu dünyaya haykirmak için direnisimize devam edecegiz” diye konustu.

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kiziltoprak ve ögrenciler, Özdemir ve yönetim kurulu üyelerine duyarliklari sebebiyle tesekkür ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile