Mentese Belediyesi’nin destekleri ile Mugla Bisiklet Dernegi Bisiklet Egitmenleri tarafindan 10 yas üzerindeki her kesime yönelik verilen egitimler kapsaminda, Mentese’de herkes bisiklet kullanmayi ögreniyor. Her kesime yönelik verilen kurs ile Mentese’de bisiklet kullaniminin artmasi ve bisikletin daha bilinçli ve güvenli sekilde kullanilmasi hedefleniyor.
Ücretsiz olarak verilen bisiklet egitimine katilmak isteyen vatandaslar 0 533 652 85 45 numarali telefon üzerinden Mugla Bisiklet Dernegi Bisiklet Egitmeni Tufan Iseri ile iletisime geçebilecekler.
Bisiklet Sürüs Egitimleri Basliyor
Mentese Belediyesi ile Mugla Bisiklet Dernegi paydasliginda 10 yas üzerindeki herkese yönelik düzenlenen bisiklet egitimi Konakalti Iskender Alper Kültür Merkezinde basliyor.



















