Bisiklet Türkiye Kupasi Heyecani Denizli'de Yasandi

Bisiklet Türkiye Kupasi Heyecani Denizli'de Yasandi

Bisiklet Türkiye Kupasi 3. Etap Yarislari, Denizli’nin ev sahipliginde gerçeklesti. 42 ilden 365 sporcunun katilimiyla, Dünya Mirasi Pamukkale’de yapilan yarismalar sonunda düzenlenen törenle dereceye giren yarisçilara ödülleri takdim edildi.



Bisiklette Türkiye Kupasi heyecani hafta sonu Denizli’de yasandi. Türkiye Kupasi 3. Etap Puanli Yol Yarislarinda 365 sporcu en iyi dereceyi alabilmek için mücadele etti. Denizli Gençlik Spor Il Müdürlügü organizasyonunda ve Denizli Büyüksehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen yarislarda ilk start 04 Mayis Cumartesi günü saat 09.00’da U12 Minikler kategorisinde verildi.

Ardindan sirasiyla gerçeklesen U15, U17, U19 ve Büyük Kadinlar kategorisindeki yarislarla ilk gün müsabakalari tamamlandi. Bisiklet Türkiye Kupasinin ikinci günü olan 05 Mayis 2024 Pazar günü saat 09:30’da Büyük Kadin, U19 Kadin ve U17 Erkek kategorilerinde 9 km tirmanma yarislari ile devam etti.

Bisiklet Türkiye Kupasi 3. Etap Yarislarinda, doga harikasi Pamukkale’de iki gün süren heyecanli yarismalarin sonunda dereceye giren sporcular, kupa ve madalyalarini almak için kürsüye çikti. Pamukkale Koca Çukur’da düzenlenen törende; bireysel ve takimlar kategorisindeki farkli yas gruplarinda dereceye giren sporculara ödülleri, Gençlik ve Spor Il Müdürü Ömer Ilman ile federasyon yetkilileri tarafindan takdim edildi.

Bisiklet bransinda Türkiye’nin prestijli yarismalarindan biri olan Türkiye Kupasi’na ev sahipligi yapmis olmaktan mutluluk duyduklarini kaydeden Denizli Gençlik Spor Il Müdürü Ömer Ilman, sanayi ve üretimde marka kent olan Denizli’nin spor organizasyonlariyla da marka kent olma yolunda hizla ilerledigini dile getirdi. Ulusal düzeyde spor organizasyonlarinin Denizli’ye kazandirilmasina büyük önem verdiklerini kaydeden Ilman, bu tür organizasyonlarin sporun gelismesine, spor turizmine, sehrin marka degerine ve ekonomisine önemli katkilar sundugunu sözlerine ekleyerek, organizasyonun gerçeklesmesine destek veren tüm paydaslara tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile