Bisiklet Türkiye Kupasi Heyecani Pamukkale'de Yasanacak

Bisiklet Türkiye Kupasi Heyecani Pamukkale'de Yasanacak

Bisiklet Türkiye Kupasi 3. Etap Yarislari hafta sonu Denizli’nin ev sahipliginde gerçeklesecek. Pamukkale’de gerçeklesecek yarismalara 250 sporcunun katilmasi bekleniyor.



Bisiklette Türkiye Kupasi heyecani hafta sonu Denizli’de yasanacak. 04-05 Mayis 2024 tarihlerinde Türkiye Kupasi 3. Etap yarislarinda sporcular en iyi dereceyi alabilmek için pedal çevirecek. Yarislara Türkiye’nin dört bir tarafindan yaklasik 250 sporcunun katilacagi açiklandi. Denizli Gençlik Spor Il Müdürlügü’nün ev sahipliginde düzenlenecek yarislarda ilk start 04 Mayis Cumartesi günü saat 09.00’da U12 Minikler kategorisinde verilecek. Ardindan sirasiyla U15, U17, U19 ve Büyük Kadinlar yarislari yapilacak. Türkiye Kupasinin ikinci günü olan 05 Mayis 2024 Pazar günü saat 09.30’da Büyük Kadin, U19 Kiz, U17 Erkek kategorilerinde 9 kilometre tirmanma yarislari ile baslayacak. Tüm yarislarin ardindan ayni gün 13.00’de dereceye giren sporcular kürsüye çikarak yapilacak ödül töreni programi ile ödüllendirilecek.

Ilman, sporseverleri bisiklet yarislarina davet etti

Bisiklet bransinda Türkiye’nin prestijli yarismalarindan biri olan Türkiye Kupasi’na ev sahipligi yapacaklarini kaydeden Denizli Gençlik Spor Il Müdürü Ömer Ilman, tüm sporseverleri bu heyecana ortak olmaya Pamukkale’ye davet etti. Ulusal düzeyde spor organizasyonlarinin Denizli’ye kazandirilmasina çok önem verdiklerini kaydeden Ilman, bu tür organizasyonlarin sporun gelismesine, sehrin marka degerine ve ekonomisine katkilar sundugunu sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile