Bisiklet Tutkunlari Gürsu'nun Dogasinda Yarisacak

Bisiklet Tutkunlari Gürsu'nun Dogasinda Yarisacak

“Gürsu Adrenalin Park Aroma Bisiklet Tirmanma Yarisi”, bisiklet ve doga tutkunlarini bir araya getirecek.

Kaymakamlik, Gürsu Belediyesi, Ilçe Spor Müdürlügü, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Aroma’nin destekleriyle düzenlenen “Adrenalin Park Aroma Bisiklet Tirmanma Yarisi”na yaklasik 500 bisikletçi basvurdu. Ilçe girisinde anit çinarlarla çevrili yoldan baslayarak Ericek’te son bulacak yarista, bisikletçiler Gürsu’nun tabiî güzellikleri esliginde yarisacak.

Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, “Gençlerimizi spor yapmaya tesvik etmek ve onlarin spor yapma imkânlarini arttirmak için hizmetler yapiyoruz. Bisiklet sporuna gönül vermis gençlerimizle bir araya gelerek, hem ilçemizin dogal güzelliklerinin keyfini birlikte çikarmak hem de saglikli hayat için sporun önemini vurgulamak istedik. Bisiklet sporunu severek yapan gençlerimizi de destekleyerek belediyemiz çatisi altinda faaliyetler yapmaya tesvik ediyoruz. Gençlerimizin yatkin olduklari spor dallarinda spor yapabilmeleri yönünde her türlü imkâni sunabilmek için çalisiyoruz. Bu yolda bizden desteklerini esirgemeyerek etkinligimize sponsor olan firma yetkililerine tesekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta baslayacak sokak basketbol turnuvamizda da gençlerimizin heyecanini paylasacagiz” dedi.

11 Temmuz 2021 Pazar günü gerçeklestirilecek “Gürsu Adrenalin Park Aroma Bisiklet Tirmanma Yarisi”, Gürsu Adrenalin Park’ta düzenlenecek ödül töreniyle son bulacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile